Ανακοινώσεις

Αναβολή Συγκέντρωσης 17-10-2020

Αγαπητοί γονείς,

Σύμφωνα με το νέο διάταγμα του Υπουργείου Υγείας και τα μέτρα τα οποία έχουν εφαρμοστεί μέχρι τις 23/10, η συγκέντρωσή μας για αυτό το Σάββατο 17/10 αναβάλλεται. Θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακές συγκεντρώσεις, λεπτομέρειες για τις οποίες θα λάβετε ανά Τμήμα.

Αυτό το Σαββατοκυρίακο που μας έρχεται είναι ξεχωριστό για τον προσκοπισμό, αφού είναι η παγκόσμια δράση JOTI- JOTA. Το JOTA – Τζάμπορη των Αιθέρων (Jamboree On The Air) και το JOTI – Τζάμπορη στο Διαδίκτυο (Jamboree On The Internet) είναι μια ετήσια δράση, στην οποία λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 1.000.000 Πρόσκοποι και Οδηγοί σε περισσότερες από 170 χώρες από κάθε γωνιά του πλανήτη και επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ραδιοερασιτεχνικών σταθμών ή με τη χρήση του Internet.

Εμείς ως 40ον Σύστημα Προσκόπων Έγκωμης, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μεταφέρουμε αυτή την εμπειρία έστω και διαδικτυακά στους προσκόπους μας.

Θα είμαστε σε επικοινωνία για να σας ενημερώσουμε, μόλις υπάρξει οποιαδήποτε νέα ανακοίνωση από το Υπουργείο που να αφορά τα προσωρινά μέτρα για αντιμετώπιση της έξαρσης της πανδημίας και για όποιες άλλες εξελίξεις.

Για οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες χρειαστείτε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.