Ανακοινώσεις

Κατασκήνωση εξωτερικού – Κρήτη 2020

Αγαπητοί γονείς,

Σε συνέχεια της επιστολής μου με ημερομηνία 16 Νοεμβρίου επικοινωνώ ξανά μαζί σας, αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και επιθυμώ να σας ενημερώσω για τα εξής:

  1. Αεροπορικά εισιτήρια: Έχουμε λάβει προσφορές και έχει γίνει κράτηση για τις πιο κάτω πτήσεις:
Από Προς Ημερομηνία Αριθμός Πτήσης Ώρες
Λάρνακα Ηράκλειο 21 Ιουλίου 2020 ΟΑ-463 12:40-14:10
Ηράκλειο Λάρνακα 28 Ιουλίου 2020 ΟΑ-462 07:40-09:05

Οι πτήσεις είναι της Olympic Air και τις διαχειρίζεται η Aegean Airlines. Ο κάθε επιβάτης θα έχει μια αποσκευή μέχρι 23Kg και μια χειραποσκευή μέχρι 8Kg. Η καλύτερη προσφορά που έχουμε λάβει είναι 225€ ανά άτομο (έχουν ληφθεί προσφορές από 3 ταξιδιωτικά γραφεία). Σημειώνεται ότι το κόστος ανεβαίνει από το γεγονός ότι θέλουμε να ταξιδέψουμε ομαδικά, καθώς και από το γεγονός ότι γίνεται η κράτηση των θέσεων από τώρα.

  1. Χώρος διαμονής: Κατασκηνωτικός χώρος Wild Nature Eco Camp. Από τις 21 μέχρι και τις 27 Ιουλίου θα κατασκηνώσουμε στο Wild Nature Eco Camp στον Μέρωνα. Για την 27η Ιουλίου το βράδυ είμαστε σε διαδικασία να βρούμε κατάλυμα στο Ηράκλειο για 1 διανυκτέρευση. Επίσης, γίνονται συζητήσεις για τον τελικό καταρτισμό του προγράμματος, με τις τελικές εκδρομές και δραστηριότητες, από το οποίο θα εξαρτηθεί και το τελικό κόστος διαμονής μας για το οποίο θα ενημερωθείτε.
  2. Συνολικό κόστος – Δόσεις: Με τα σημερινά δεδομένα, θεωρούμε ότι το κόστος μας θα είναι 550€ και θα περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια, το κόστος μετάβασης από και προς το αεροδρόμιο στην Κρήτη, τα έξοδα διαμονής & διατροφής, όλες τις προγραμματισμένες δραστηριότητες και εκδρομές, καθώς και τα αναμνηστικά της δράσης. Όπως σας είχα αναφέρει το κόστος θα κατανεμηθεί σε 3 δόσεις όπως φαίνεται στον πιο κάτω πίνακα. Σε περίπτωση που το κόστος διαφοροποιηθεί από τα 550€ η Δόση Γ θα αλλάξει ανάλογα!
Δόσεις Ποσό σε € Τελευταία ημερομηνία πληρωμής
Δόση Α 150 18/01/2020
Δόση Β 200 18/04/2020
Δόση Γ 200 ή ανάλογα με το τελικό κόστος 27/06/2020

Η διαδικασία οργάνωσης της κατασκήνωσης μας είναι μια διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Λόγω των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν, είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώνουμε σταδιακά για τις όποιες εξελίξεις και δεν είναι εφικτή η παράθεση όλων των δεδομένων εξαρχής (όπως θα θέλαμε ιδανικά). Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόησή σας σε σχέση με το πιο πάνω. Να είστε σίγουροι, ότι προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με στόχο να έχουμε μια αξέχαστη κατασκήνωση! Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση!