Ανακοινώσεις

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας – Λουκουμάδες – Κατασκήνωση 

 

Αγαπητοί γονείς, 

Επικοινωνώ μαζί σας μετά από αρκετό καιρό και ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά! Μόλις το περασμένο Σάββατο μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε τις πρώτες μας δράσεις έξω από τα «αυστηρά όρια» των συγκεντρώσεων και με τεράστια ικανοποίηση είδαμε τα μέλη μας να το διασκεδάζουν με την καρδιά τους! Τα λυκόπουλά μας αν και έμειναν στον χώρο του Συστήματος είχαν ένα πολύ γεμάτο – μαγικό πρόγραμμα, η Ομάδα περπάτησε στο κέντρο της Λευκωσίας στα πλαίσια ενός «παιχνιδιού πόλεως» και η Κοινότητα την Κυριακή δεντροφύτευσε μία περιοχή στους Αγίους Τριμιθιάς! Αισιοδοξούμε ότι τα μέτρα σταδιακά θα χαλαρώνουν και θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε ακόμη περισσότερες δράσεις, διανυκτερεύσεις και όλα όσα αποτελούν το προσκοπικό παιχνίδι!    

 

Α. Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας 

Κάθε χρόνο η Κοινότητα Ανιχνευτών και οι Βαθμοφόροι τους Συστήματός μας, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πραγματοποιούν εκπαιδευτική δράση στην περιοχή Μαχαιρά. Ως εκ τούτου τα υπόλοιπα τμήματα ΔΕΝ έχουν συγκέντρωση στο Σύστημα, επομένως το Σάββατο 05 Μαρτίου θα είμαστε κλειστοί.   

 

Β. Λουκουμάδες 40ου 

Στην επόμενή μας συνάντηση, στις 12 Μαρτίου, η Επιτροπή του συστήματός μας, μαζί με τους Βαθμοφόρους θα ψήνουν για εσάς λουκουμάδες τους οποίους θα μπορείτε να παραλάβετε από το χώρο μας από τις 16:30μμ και μετά! Το κόστος είναι 5€ το σακουλάκι και τα καθαρά έσοδα θα χρησιμοποιηθούν για τις λειτουργικές ανάγκες του Συστήματος. Λόγω των μέτρων η διάθεση των λουκουμάδων θα είναι στη μορφή «take away»! Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε όλους! 

(Για καλύτερη οργάνωση σας παρακαλώ στείλτε τις παραγγελίες σας, στον πρόεδρο της επιτροπής μας Δημήτρη, στο 99658959). 

 

Γ. Καλοκαιρινή κατασκήνωση

Αισιοδοξούμε ότι φέτος θα μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την καλοκαιρινή κατασκήνωσή μας! Δυστυχώς αυτό θα εξαρτηθεί από τα μέτρα που θα ισχύουν μέχρι τότε, την εικόνα της πανδημίας κλπ. Το μόνο για το οποίο μπορούμε να σας ενημερώσουμε στην παρούσα φάση είναι ότι ΑΝ μπορέσουμε να πάμε κατασκήνωση, αυτή θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 23 και 30 Ιουλίου! Εννοείται ότι μόλις έχουμε νεότερα θα επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας! 

Για οποιαδήποτε απορία ή για οτιδήποτε σας απασχολεί μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή με τους Αρχηγούς των τμημάτων (Αγέλης Λυκοπούλων: Ορέστης Κυριακίδης 99817363, Ομάδας Προσκόπων: Γιάννης Χριστοδουλίδης 99307254, Κοινότητας Ανιχνευτών: Ανδρέας Χριστοδουλίδης 99306254). Είμαστε στη διάθεσή σας συνεχώς! 

Καλή 40στη! 

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

 

Σωτήρης Αδάμου
Αρχηγός 40ου Συστήματος
Προσκόπων Έγκωμης