Ανακοινώσεις

Αγαπητοί γονείς,

Σας χαιρετώ! Με ιδιαίτερη χαρά ξεκινήσαμε την καινούρια χρονιά γεμάτοι όρεξη και ενθουσιασμό, έτοιμοι να ζήσουμε ξανά το προσκοπικό παιχνίδι. Στις πρώτες μας συγκεντρώσεις συμμετείχαν πολλά καινούρια μέλη, κάτι το οποίο μας γεμίζει με αισιοδοξία και προδιαγράφει μια πετυχημένη χρονιά. Μιας χρονιάς που είναι ιδιαίτερη για το σύστημά μας, το 40ον Σύστημα Προσκόπων Έγκωμης, αφού φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια ζωής και προσφοράς! Για να γιορτάσουμε τα 70χρονά μας θα οργανώσουμε διάφορες εκδηλώσεις ξεκινώντας από το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ημέρα των γενεθλίων μας, κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση – αναφορά στην ιστορία μας. Λεπτομέρειες & πρόσκληση θα ακολουθήσουν σε ξεχωριστή ανακοίνωση.

 

Α. Έναρξη Συγκεντρώσεων – Τρόπος λειτουργίας

Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο μεταξύ 15:00-17:00μμ. Το κάθε τμήμα πραγματοποιεί δικό του ξεχωριστό πρόγραμμά (Τμήματα: Αγέλη Λυκοπούλων – παιδιά από Β’ Δημοτικού ,Ομάδα Προσκόπων παιδιά από ΣΤ’ Δημοτικού, Κοινότητα Ανιχνευτών από Α’ Λυκείου). Με βάση την επιδημιολογική εικόνα που επικρατεί σήμερα δεν υπάρχει οποιοσδήποτε περιορισμός εκτός του αυτονόητου ότι δεν επιτρέπεται η συμμετοχή οποιουδήποτε μέλους στις προσκοπικές δραστηριότητες είτε ανήλικου είτε ενήλικου το οποίο νοσεί ή/και παρουσιάζει έκδηλα συμπτώματα της νόσου. Σημειώνω ότι την 1η Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά συγκέντρωση, ενώ τα Σάββατα 22 & 29 Οκτωβρίου το Σύστημα θα είναι κλειστό.

Β. Εγγραφές

Για την εγγραφή των μελών μας θα υπάρχουν συνεργεία με μέλη της Επιτροπής Συστήματος έξω από τον περιφραγμένο χώρο του Προσκοπείου. Η εγγραφή (γίνεται στην αρχή της χρονιάς και ισχύει για 1 χρόνο) παραμένει στα 40€ και αυτά κατανέμονται ως εξής:

Σώμα Προσκόπων Κύπρου – €20,00
Επαρχιακή Προσκοπική Επιτροπή – €5,50
Ασφάλεια –  €5,50
Ταμείο Ανάπτυξης – €5,00
Σύστημα – €4,00

Παράκληση είναι να ολοκληρώνεται η εγγραφή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου.

Για οποιαδήποτε απορία ή για οτιδήποτε σας απασχολεί μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή με τους Αρχηγούς των τμημάτων

Αγέλης Λυκοπούλων: Ορέστης Κυριακίδης 99817363
Ομάδας Προσκόπων: Γιάννης Χριστοδουλίδης 99307254
Κοινότητας Ανιχνευτών: Κλείτος Ηρακλέους 99354333

Είμαστε στη διάθεσή σας συνεχώς!

 

Καλή προσκοπική χρονιά να έχουμε!

Με προσκοπικούς χαιρετισμούς,

Σωτήρης Αδάμου
Αρχηγός 40ου Συστήματος
Προσκόπων Έγκωμης
Τηλ.: 99639090