Θερινή Κατασκήνωση 40ης Ομάδας Προσκόπων Έγκωμης

Ημερομηνία εκδήλωσης: July 13, 2019


Αγαπητοί γονείς,

 

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν, η κατασκήνωση μας έχει προγραμματιστεί την εβδομάδα 13-20 Ιουλίου 2019 στον κατασκηνωτικό χώρο Λούματα των Αετών, του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, στο Τρόοδος.

Η κατασκήνωση θα είναι κοινή με τις Ομάδες προσκόπων:

71ου Καϊμακλίου

297ου Λατσιών

287ου Τσερίου (μικρός αριθμός προσκόπων αφού η Ομάδα τους έχει προγραμματισμένη κατασκήνωση στο εξωτερικό)

Το δικαίωμα συμμετοχής έχει οριστεί στα 100€ και περιλαμβάνει διαμονή, διατροφή, μεταφορικά και όλα τα σχετικά για το πρόγραμμα της κατασκήνωσης (αναμνηστικό, υλικά, εξωτερικούς συνεργάτες κτλ.). Το ποσό αυτό μπορείτε να το πληρώσετε σε 2 δόσεις:

1η Δόση – 50€: 20 Απριλίου 2019 (δόθηκε διορία μέχρι 18 Μαΐου 2019)

2η Δόση – 50€: 01 Ιουνίου 2019

Αν δεν επιλέξετε τις δόσεις το ποσό πρέπει να το δώσετε μέχρι την 01 Ιουνίου 209.

Τονίζεται ότι δεν θα επιστρέφεται κανένα ποσό για οποιαδήποτε ακύρωση μετά την 01 Ιουλίου.

Περισσότερες πληροφορίες με ακριβείς ώρες και χώρους αναχώρησης, πρόγραμμα, ατομικά εφόδια και διάφορα άλλα θα σας δοθούν πιο μετά, σε ειδικό ενημερωτικό φυλλάδιο κατασκήνωσης.

Στην παρούσα επιστολή, μπορείτε να βρείτε συνημμένη τη Δήλωση Συμμετοχής για την Καλοκαιρινή Κατασκήνωση που πρέπει να την παραδώσετε με την πρώτη σας δόση για όσους επέλεξαν τις δόσης, διαφορετικά να την παραδώσετε μέχρι τις 18 Μαΐου ως προκαταρκτική Δήλωση Συμμετοχής.

Μαζί με την Δήλωση Συμμετοχής είναι και η Βεβαίωση Κατάσταση Υγείας, όπου πρέπει να τη συμπληρώσετε με τα  στοιχεία που ισχύουν σήμερα και αν υπάρχουν αλλαγές θα μπορείτε να τις κάνετε μέχρι και πριν την αναχώρηση μας για την Κατασκήνωση.