ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ – ΔΡΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Ημερομηνία εκδήλωσης: March 2, 2019 2:00 pm


Αγαπητοί Γονείς,

 

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 το 40ον Σύστημα Προσκόπων Έγκωμης διοργανώνει για όλα τα τμήματα του μια ειδική δράση αθλητικής αναρρίχησης στην Πίστα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ορειβασίας, Αγωνιστικής Αναρρίχησης και Προσανατολισμού. Αυτή στεγάζεται στο κλειστό γήπεδο του λυκείου Ακροπόλεως και οι οδηγίες για το πώς να προσέλθετε στο χώρο επισυνάπτονται.

Προσοχή, η είσοδος είναι από την πίσω πόρτα του σχολείου.

Η αγωνιστική αναρρίχηση είναι ένα ασφαλές και συναρπαστικό άθλημα που συνδυάζει σωματικό συντονισμό και ψυχική συγκέντρωση. Η αγωνιστική αναρρίχηση μάλιστα, θα κάνει το ντεμπούτο της σαν ολυμπιακό άθλημα το 2020.

Τη γενική επιτήρηση της δράσης θα έχει ο Αλέξανδρος Ζαχαριάδης – πιστοποιημένος εκπαιδευτής αγωνιστικής και παραδοσιακής αναρρίχησης, χαράκτης διαδρομών και έμπειρος αναρριχητής. Επιπρόσθετα, αρκετοί από τους βαθμοφόρους του Συστήματός μας έχουν συμπληρώσει με επιτυχία τη Σχολή Αγωνιστικής Αναρρίχησης.

 

Για καλύτερη οργάνωση, αλλά και για λόγους ασφαλείας, έχουν καθοριστεί διαφορετικά ωράρια δράσης για τα διάφορα τμήματα και αυτά έχουν ως εξής:

Λυκόπουλα: 14:00 – 16:00

Πρόσκοποι και Ανιχνευτές: 15:30 – 18:00

 

Οι συμμετέχοντες, πρέπει να βρίσκονται στο χώρο έγκαιρα και τις αντίστοιχες ώρες με δικά τους προσωπικά μέσα (δεν θα γίνουν διευθετήσεις για μεταφορικά από το Σύστημα!). Παρακαλούμε όπως έρθετε με τα αθλητικά σας ρούχα (όχι προσκοπική στολή) και το μαντήλι σας.

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής για τη δράση αυτή.

Για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης παρακαλώ όπως δηλώσετε συμμετοχή μέχρι το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019.