2ο Προσκοπικό Φεστιβάλ – παίΖΟΥΜΕ Προσκοπικά

Ημερομηνία εκδήλωσης: May 6, 2017 10:00 am


Με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το 2ο Φεστιβάλ που διοργανώνουμε όλοι μαζί οι Πρόσκοποι της Λευκωσίας (Επαρχιακή Εφορεία Προσκόπων Λευκωσίας) με τίτλο παίΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΑ και φετινό υπότιτλο «Τα παιδιά ζωγραφίζουν το μέλλον»

Μετά και την τεράστια επιτυχία που σημείωσε η προηγούμενη διοργάνωση, φέτος το φεστιβάλ παρουσιάζεται ακόμη πιο αναβαθμισμένο με περισσότερα παιχνίδια και δραστηριότητες για τα Μέλη μας, αλλά και όλα τα παιδιά που θα το επισκεφτούν και τους γονείς τους, προσφέροντας μια εξαιρετική ευκαιρία για να περάσετε μαζί με τα παιδιά σας τη μέρα σας.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην Τάφρο Κωστάντζα το Σάββατο 6 Μαΐου από τις 10:00 μέχρι και τις 18:00 με τη συνεργασία του Δήμου Λευκωσίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας ενώ υποστηρίζεται από πολλούς άλλους φορείς και οργανώσεις. Η είσοδος για παιδιά έχει οριστεί στα €5 με απεριόριστο παιχνίδι και ένα ρόφημα. Η είσοδος για ενήλικες και παιδιά κάτω των 4 ετών είναι δωρεάν. Στο φεστιβάλ θα πωλούνται επίσης διάφορα εδέσματα και ποτά καθώς και τα νέα αναμνηστικά pins  της Επαρχίας μας.

Τα παιχνίδια θα στελεχώνονται από τους πιο ειδικούς στο είδος, που δεν είναι άλλοι από τους Βαθμοφόρους μας. Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε μαζί με τα παιδιά σας για να περάσουμε υπέροχα μαζί την μέρα μας. Παρακαλούμε όπως τα Μέλη μας προσέλθουν με στολή και απαραίτητα να συνοδεύονται από τουλάχιστον έναν ενήλικα. Μη ξεχάσετε να προσκαλέσετε τους φίλους σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε την πληθώρα των παιχνιδιών και δραστηριοτήτων που θα έχουμε στο φεστιβάλ, παρακαλώ όπως μελετήσετε το ενημερωτικό φυλλάδιο που συνοδεύει την επιστολή.

 


Τάφρος Κωστάντζα